pl en
Arkadia Wadowice

Szef kuchni Rafał Rojek poleca

Przystawka:

  • Indyk w maladze

Zupa:

  • Toskański krem pomidorowy z delikatną mozzarellą

Danie główne:

  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana serem fetą i suszonymi pomidorami aromatyzowane sosem z pieprzu zielonego podane z jedwabistym purée ziemniaczanym i chrupiącymi marchewkami

Deser:

  • Rozkoszna sakiewka z nadzieniem z serka mascarpone i bakalii schłodzona gałką frutti di bosco

Kolacja I:

  • Delikatna polędwica z dorsza pływająca w aromatycznym sosie z kurek podana z kompozycją kiełków i dzikim ryżem

Kolacja II:

  • Grillowana pierś z kurczaka zapieczona z trzema rodzajami sera i płatkiem szynki podana z faszerowanymi pomidorkami i gratinem ziemniaczanym

Szwedzki stół:

  • Bufet mięs zimnych
  • Bufet przekąsek typu Finger Food
  • Bufet sałatek
  • Bufet ryb i owoców morza
  • Bufet deserów

Bezalkoholowe napoje zimne i gorące bez limitu

Gra zespół "Tadex Band"

Cena: 490zł para

Strona główna Lokalizacja Pokoje Cennik Rezerwacja Galeria Kontakt