Szef kuchni Rafał Rojek poleca
Przystawka:
- Indyk w maladze
Zupa:
- Toskański krem pomidorowy z delikatną mozzarellą
Danie główne:
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana serem fetą i suszonymi pomidorami aromatyzowane sosem z pieprzu zielonego podane z jedwabistym purée ziemniaczanym i chrupiącymi marchewkami
Deser:
- Rozkoszna sakiewka z nadzieniem z serka mascarpone i bakalii schłodzona gałką frutti di bosco
Kolacja I:
- Delikatna polędwica z dorsza pływająca w aromatycznym sosie z kurek podana z kompozycją kiełków i dzikim ryżem
Kolacja II:
- Grillowana pierś z kurczaka zapieczona z trzema rodzajami sera i płatkiem szynki podana z faszerowanymi pomidorkami i gratinem ziemniaczanym
Szwedzki stół:
- Bufet mięs zimnych
- Bufet przekąsek typu Finger Food
- Bufet sałatek
- Bufet ryb i owoców morza
- Bufet deserów